Automatizari si aparatura analitica de ultimă generaţie: alege calitatea SMART

Transforma telefonul intr-un indicator inteligent de pH: Sensorex

Pompe industriale. Solutii profesionale pentru orice aplicatie.

Echipamente industriale pentru transmisii de date si sisteme SCADA

loading
menu height
detaliuStartAparatură analitică Dissolved Oxygen
foto Senzori de  oxigen dizolvat
  zoom  mareste imaginea [galerie foto]
Aveţi intrebări?  0721 793646

Va stăm cu plăcere la dispozitie
de luni până vineri între orele 8:00-19:00
Senzori de oxigen dizolvat
icon_list icon_list icon_list icon_list
Senzori de laborator pentru oxigen dizolvat

Senzorii de laborator DO1200 și DO1200TC sunt proiectati pentru a fi utilizati impreuna cu diverse transmitatoare si controlere. Ideali pentru laborator sau uz portabil, acești senzori pot fi utilizati chiar on-line .

Senzori de proces pentru oxigen dizolvat
Linia Sensorex de sonde de proces pentru oxigen dizolvat cuprinde senzori galvanici cu răspuns rapid. Ei au un rezervor mare de electrolit și sunt disponibile fie cu ieșiri mV sau 4-20mA.
Caracteristicile cheie includ: volum mare al rezervorului de electrolit pentru implementări continue pe termen lung. Toate modelele sunt disponibile cu un senzor de temperatură , opțional.

Sondele DO6400T sunt o alegere excelenta pentru acvacultură, monitorizare și control a oxigenului dizolvat.

DO6441T este, de asemenea, perfect pentru aplicații de acvacultură și oferă utilizatorului o ieșire 4-20mA, calibrata in fabrica, pentru interfața PLC.

Sondele seria DO7400 sunt cele mai potrivite pentru aplicații în care nivelul oxigenului dizolvat este sub 0,5 ppm (500ppb). Sunt disponibile versiuni 4-20mA pentru modelul DO7400 (DO7441 - 0-100% sat și DO7442 - 0-200% sat).Contactati-ne si vom găsi solutia optimă pentru dumneavoastră !
Nume
Telefon
Email
Orasul
Continut mesaj
Introduceti codul de verificare code 
* rubrica obligatorie
 Am citit termeni si conditii si sunt deacord. Imi dau acordul expres si neechivoc ca datele obtinute in urma prezentuli formular sa fie procesate si folosite de catre SC SMART DIGITAL SIGNAL AG SRL, exclusiv pentru actiuni de oferte, marketing, pentru a-mi trimite informatii despre produsele si serviciile pe care le furnizeaza.