Automatizari si aparatura analitica de ultimă generaţie: alege calitatea SMART

Transforma telefonul intr-un indicator inteligent de pH: Sensorex

Pompe industriale. Solutii profesionale pentru orice aplicatie.

Echipamente industriale pentru transmisii de date si sisteme SCADA

loading
menu height
detaliuStartAparatură analitică Sanitizer sensor
foto Senzori clor, dioxid de clor
  zoom  mareste imaginea [galerie foto]
Aveţi intrebări?  0721 793646

Va stăm cu plăcere la dispozitie
de luni până vineri între orele 8:00-19:00
Senzori clor, dioxid de clor
icon_list icon_list icon_list icon_list
Seria de senzori FCL (Free Chlorine Snsor) utilizeaza tehnologia amperometric pentru măsurători în timp real a concentratiei de clor.

Aplicatiile includ dezinfecția de tratare a apei . Acești senzori au integrat un element de temperatură pentru compensarea automata de temperatura și ieșire 4-20mA. Este necesară o tensiune de alimentare de 12-24VDC.

FCL-502 este proiectat pentru măsurători 0-2ppm și FCL510 oferă o gamă de măsurare de 0-10ppm. Mai nou la această linie este FCL-505 care masoara 0-5ppm.

Seria de senzori CLD (chlorine dioxide sensor) utilizeaza tehnologia amperometric pentru măsurători în timp real a dioxidului de clor. Aplicatiile includ dezinfecția de tratare a apei și generatoarele de dioxid de clor.

Acești senzori furnizează o ieșire 4-20mA care este compensată cutemperatura. Este necesară o tensiune de alimentare de 12-24VDC.

CLD502 este conceput pentru masuratori 0-2ppm în timp ce CLD510 oferă ogamă de măsurare de 0-10ppm.Contactati-ne si vom găsi solutia optimă pentru dumneavoastră !
Nume
Telefon
Email
Orasul
Continut mesaj
Introduceti codul de verificare code 
* rubrica obligatorie
 Am citit termeni si conditii si sunt deacord. Imi dau acordul expres si neechivoc ca datele obtinute in urma prezentuli formular sa fie procesate si folosite de catre SC SMART DIGITAL SIGNAL AG SRL, exclusiv pentru actiuni de oferte, marketing, pentru a-mi trimite informatii despre produsele si serviciile pe care le furnizeaza.