Automatizari si aparatura analitica de ultimă generaţie: alege calitatea SMART

Transforma telefonul intr-un indicator inteligent de pH: Sensorex

Pompe industriale. Solutii profesionale pentru orice aplicatie.

Echipamente industriale pentru transmisii de date si sisteme SCADA

loading
menu height
detaliuStartAparatură analitică UVT sensors
foto UVT Sensor
  zoom  mareste imaginea
Aveţi intrebări?  0721 793646

Va stăm cu plăcere la dispozitie
de luni până vineri între orele 8:00-19:00
UVT Sensor

Monitorizarea transmitantei UV este o parte importantă a unui sistem de control UV .Sensorex UV-T LED este primul monitor UV-T din lume care încorporeaza o sursa UV-C LED în loc de o lampă conventionala cu mercur. Acest lucru asigură citiri extrem de stabile în toate condițiile, cu o durata extinsa de viata.
Designul unic, în curs de brevetare, utilizează o singură lampă și un senzor, elimina deriva rezultata la modelele care folosesc mai multe lămpi și senzori.
Acesta poate fi instalat direct într-o conductă, un canal deschis, sau offline . Transmitanta UV este măsurata automat și afișata pe ecranul LCD iluminat din spate.
Cu un cost redus de exploatare si o durata mare de viata a lămpii, e soluția perfectă pentru testarea cu incredere a apei.
Aparatele de dezinfectie UV a apei, elimina si distrug din apa bacteriile, virusii si alte microorganisme patogene, prin expunere la radiatie ultravioleta.
Sterilizatoarele UV nu necesita timp de reactie, au actiune bactericida imediata fara a necesita rezervor de contact, nu modifica in nici un fel compozitia chimica a apei, nu necesita adaugarea de substante chimice.
UV-T LED :
- evalueaza eficienta unui sistem de purificare a apei cu UV
- furnizeaza informatii despre puritatea apei (gradul de dezinsectie al apei).
Contactati-ne si vom găsi solutia optimă pentru dumneavoastră !
Nume
Telefon
Email
Orasul
Continut mesaj
Introduceti codul de verificare code 
* rubrica obligatorie
 Am citit termeni si conditii si sunt deacord. Imi dau acordul expres si neechivoc ca datele obtinute in urma prezentuli formular sa fie procesate si folosite de catre SC SMART DIGITAL SIGNAL AG SRL, exclusiv pentru actiuni de oferte, marketing, pentru a-mi trimite informatii despre produsele si serviciile pe care le furnizeaza.